80Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 grīsi sausais buljons sāls eļļa pipari paprika2 gab.baklažani2 gab.sīpoli1 gab.ķiploka daiviņa250 gmalta jēra gaļa gab.tomāti150 gfetas siers, sagriezts gabaliņos baziliks pētersīļi
Pagatavošana
1
Rīsus izvāra buljonā, pieliekot sviestu, sagriež šķēlēs baklažānu, apber ar sāli, atstāj uz 15 minūtēm, tad nolej šķidrumu. Sakapā sīpolus, saspiež ķiploku, apcep 1TK sviesta, pievieno gaļu un cep vēl 5-7 minūtes.
2
Pievieno garšvielas un baziliku. Eļļā apcep baklažānus, tad šo visu liek kārtās- baklažāni/gaļa/rīsi/siers/tomāti/baklažāni, kamēr pilna veidne.
3
Pārber ar garšvielām un pētersīļiem, uzliek pāris piciņu sviesta, tad liek uz 30-35 minūtēm sakarsētā cepeškrāsnī, 200 grādos, vidējā nodalījumā. Pirmās 20 minūtes - veidnei vāks virsū, tad ņem nost.
Iesūtīja: Miauks
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBaklažāniBaziliksBuljonsFetas siersJēra gaļaPaprikaPipariPētersīļiRīsiTomātiĶiplokiGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit