40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgmaltā gaļa1 glāzevārīti rīsi4 ķiploka daiviņas kāposts sīpols pēc garšassāls un pipari pēc garšasdilles un pētersīļi1 ldārzeņu vai tomātu sula
Pagatavošana
1
Malta gaļai pievieno uz rujās rīves sarīvētu sīpolu un kāpostu, vārītus rīsus, zaļumus,uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sāli un piparus. No masas veido garenas tīteņu formas kotletes. Vēl slinkākā variantā visas sastāvdaļas var likt virtuves kombainā un samalt viendabīgā masā.
2
Tās liek cepamajā veidnē, pārlej ar dārzeņu sulu un liek līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī, pārklājot ar foliju.
3
Cep 45 minūtes. Pasniedz ar skābu krējumu.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
VakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemMazkaloriju ēdieniCepšanaDillesKāpostiMaltā gaļaRīsiGaļas ēdienisalsSautēšanaDārzeņu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit