35Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gkāposti2 burkāni1 sīpols200 ggaļas buljons500 gmaltā gaļa1 ĒKsviests sāls pipari1 ĒKsasmalcinātas ķimenes
Pagatavošana
1
Kāpostus sasmalcina. Burkānus nomizo, sarīvē.
2
Kāpostus un burkānus kārtām liek katlā.
3
Pievieno buljonu, uz lēnas uguns sautē apm. 15-20 minūtes. Dažas minūtes pēc vārīšanās sākuma katlam uzliek vāku.
4
Kamēr kāposti ar burkāniem sautējās, pannā sakarsētā sviestā apbrūnina malto gaļu un sīpolus (ja ēdienu gatavo virs uzgunskura brīvā dabā, tad gaļu un sīpolus liek katlā bez apcepšanas, tikai tad viss jāpasautē ilgāk - minūtes 20-25).
5
Malto gaļu ar sīpoliem pievieno dārzeņiem. Iemaisa sāli, piparus un ķimenes.
6
Sautējumu vēl sautē 10 minūtes.
Iesūtīja: Edīte
VakariņasMazkaloriju ēdieniCepšanaBuljonsBurkāniKāpostiMaltā gaļaPipariSviestsĶimenesDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit