40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
līdaka sviests vai margarīns sāls sīpoli lauru lapas smaržīgie pipari3 ĒKskābs krējums malts muskatrieksts sāls
Pagatavošana
1
Sagriež iztīrītu līdaku gabalos un apcep uz pannas sviestā vai margarīnā.
2
Tad liek katliņā, kurā drusku ieliets ūdens. Pieber sāli, sagriež virsū sīpolus, pieliek garšvielas (es konkrēti liku šaurlapu, smaržīgos piparus), uzliek skābo krējumu virsū un sautē kādu laiciņu - apmēram 20 minūtes.
3
Un pašās beigās, ~1 minūti pirms gatavības, uzkaisa malto muskatriekstu! Obligāti!
Iesūtīja: Flīze
Ziemassvētku receptesCepšanaLauru lapasLīdakaSkābais krējumsZivju un jūras produktu ēdieniSmaržīgie pipariMuskatriekstsSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit