60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
karpa sāls malti melnie pipari majonēze ķiploki dilles citronu sula
Pagatavošana
1
Karpai notīra zvīņas, pārgriež vēderu, izņem iekšas un ierīvē zivi ar sāli un pipariem.
2
Iespiež iekšā majonēzi, kas sajaukta ar ķiplokiem. Ieber sakapātas dilles un iespiež citrona sulu.
3
Karpu no ārpuses ieziež ar majonēzi un liek cepties cepeškrāsnī. Cep 200*C 30 – 40 minūtes.
Iesūtīja: Mina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit