Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos un apcep vok pannā, līdz tie paliek zeltīti brūni.
Pievieno lielos kubiņos sagrieztus tomātus un mazos kubiņos sagrieztu papriku. Cep ~15-20 minūtes, līdz paprika gatava.
Pievieno gredzenos sagrieztu puravu, lielāko daļu ananāsus no bundžas (ja grib var likt visu) un pielej ananāsu sulu.
Pievieno bambusa dzinumus (pirms tam viņus nosusinot).
Tad pieber sāli un piparus, pasautē vēl kādas 10-15 minūtes un iemaisa vārītos rīsus.
Ja Jums gribas tumīgāku var pievienot kečupu.
Iesūtīja:
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensĶīniešu nacionālā virtuveAnanasiBambusa dzinumiPaprikaRīsiTomātiTomātu mērceVistas filejaGaļas ēdieniRīsu ēdieniIkdienas maltīteiPuravi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit