Sātīga un garda no Ķīnas virtuves aizgūta recepte.

Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos un apcep vok pannā, līdz tie paliek zeltīti brūni.

Pievieno lielos kubiņos sagrieztus tomātus un mazos kubiņos sagrieztu papriku. Cep ~15-20 minūtes, līdz paprika gatava.

Pievieno gredzenos sagrieztu puravu, lielāko daļu ananāsus no bundžas (ja grib var likt visu) un pielej ananāsu sulu.

Pievieno bambusa dzinumus (pirms tam viņus nosusinot).

Tad pieber sāli un piparus, pasautē vēl kādas 10-15 minūtes un iemaisa vārītos rīsus.

Ja Jums gribas tumīgāku var pievienot kečupu.

Iesūtīja:
Brat2

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!