35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbaravikas100 gžāvēta cauraugusi gaļa1 sīpols800 gmizoti konservēti tomāti (vai svaigi)2 ĒKeļļa15 gsviests sāls melnie pipari maltas krustnagliņas100 mlbuljons
Pagatavošana
1
Baravikas notīra, sagriež kubiņos, sakapā sīpolu. Sīki sagriež gaļu, tomātiem izgriež kāta vietas un sagriež gabaliņos.
2
Katlā uzkarsē eļļu un sviestu. Tajā dažas minūtes apcep sīpolu, pievieno baravikas un sautē 5 minūtes.
3
Pievieno tomātus kopā ar sulu, sāli, pipariem, krustnagliņām, nedaudz pasautē, pielej buljonu un vāra 20 minūtes. Iegūst biezu mērci, kas garšo arī auksta pie pīrādziņiem, graudu maizes, picas.
Iesūtīja: Lilita
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensAugu eļļaBaravikasBuljonsMelnie pipariŽāvēta gaļaSēņu ēdieniKarstās mērcesSīpoliKrustnagliņasKonservēti tomāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit