20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
150 gmazsālīta laša fileja pēc garšasmalti pipari4 paipalu olas1 avokado pēc garšascitronu sula8 olīvas neliels sīpols melnie ikri (var nebūt)
Pagatavošana
1
Mazsālīta laša (vai foreles) fileju, sīpolu, avokado un zaļās olīvas smalki sakapā (var arī samalt).
2
Pievieno piparus, citronu sulu, samaisa un liek uz brīdi ledusskapī, lai atdzesējas.
3
Pasniedz uz grauzdētām maizītēm, dekorējot ar vārītām, uz pusēm pārgrieztām paipalu olām un ikriem.
Iesūtīja: Perlite
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasVārīšanaPasniegt atdzesētuZivju un jūras produktu uzkodasAvokadoCitroniLasisIkriPaipalu olasPipariSīpoliOlīvas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit