laša tartars ar paipalu olām svētki ēdiens
Foto: Shutterstock
Skaists galda papildinājums – vienkārši pagatavojams laša tartars ar avokado un paipalu olu.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

150 gmazsālīta laša fileja pēc garšasmalti pipari4 paipalu olas1 avokado pēc garšascitronu sula8 olīvas neliels sīpols melnie ikri (var nebūt)

Pagatavošana

1

Mazsālīta laša (vai foreles) fileju, sīpolu, avokado un zaļās olīvas smalki sakapā (var arī samalt).

2

Pievieno piparus, citronu sulu, samaisa un liek uz brīdi ledusskapī, lai atdzesējas.

3

Pasniedz uz grauzdētām maizītēm, dekorējot ar vārītām, uz pusēm pārgrieztām paipalu olām un ikriem.

Iesūtīja: Perlite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!