30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 glasis1 gab.paprika (dzeltena vai orandža)1 gab.ķiploka daiviņa1 gab.burkāns100 gsaldais krējums sāls malti melnie pipari garšviela zivīm300 grīsi sviests
Pagatavošana
1
Lasi sagriež nelielos gabalinos.
2
Sīpolu nomizo, smalki sagriež un apcep uz pannas.
3
Uz pannas pievieno un apcep sasmalcinātu ķiploku, rīvētu burkānu, sagrieztu lasi.
4
Tad pievieno saldo kējumu un sautē 5 minūtes.
5
Katliņā izkausē nedaudz sviesta un apcep rīsus.
6
Pievieno karstu ūdeni un vāra, līdz rīsi gatavi. Pievieno pannas saturu, garšvielas, sāli un samaisa.
Iesūtīja: pavarins
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensBurkāniGaršvielas un garšaugiLasisMelnie pipariPaprikaRīsiSaldais krējumsĶiplokiZivju un jūras produktu ēdieniRīsu ēdieniIkdienas maltīteiSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit