120Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 18
1 kgliellopa muguras daļa100 gsēnes100 gsīpoli100 gburkāni100 gsiers15 gbalzamiko etiķis15 gpētersīļi5 goregano jeb raudene2 gab.ķiploki daiviņas1 gab.citrona sula
Pagatavošana
1
Dārzeņus un sēnes sagriež, pārlej ar 300 ml ūdens, kam pievienota viena citrona sula, balzametiķis, garšvielas, un liek sautēties.
2
Gaļu sagriež horizontāli visā gabala garumā aptuveni cm biezuma šķēlēs.
3
Izsautētos dārzeņus un sieru liek uz gaļas šķēles, sarullē un sautē tajā pašā buljonā pusotru stundu.
4
Ja vēlas, lai rulete ir skaisti brūna, to pēc sautēšanas var pārmērēt ar balzametiķi un apcept cepeškrāsnī.
5
Atdzesē un griež šķēlēs.
Iesūtīja: VecPoga
Pasniegt atdzesētuGaļas uzkodasBalzamiko etiķisBurkāniLiellopa gaļaPētersīļiSiersSēnesĶiplokividējiSīpoliCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit