7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
līnis sāls malti melnie pipari cukurs majonēze citronu sula dilles
Pagatavošana
1
Līni notrin ar sāli, izķidā, notīra zvīņas. Ieberzē zivi ar sāls, piparu un cukura maisījumu, vēderā (līnim)iespiežu majonēzi, kas sajaukta ar citronu sulu un sasmalcinātu diļļu bunti.
2
Ietīsta folijā vai liek cepammaisā un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī aptuveni 25-40 minūtes, atkarībā no zivs lieluma.
Iesūtīja: Marlēna
Ziemassvētku receptesKāzu ēdienkarteKristību ēdienkarteVakariņu idejasLīnisMelnie pipariZivju un jūras produktu ēdieniMajonēzeCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit