90Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
0.5 kgcūkgaļa2 gab.burkāni2 gab.sīpoli6 gab.ķiploka daiviņas eļļa sāls cukurs pipari1 kgbasmati rīsi tomātu pasta lauru lapas muskatrieksts
Pagatavošana
1
Ieslēdzam cepeškrāsni, gaļu sagriežam kubiņos.
2
Notīram 2 burkānus, 2 sīpolus un kādas 6 daiviņas ķiplociņu.
3
Apcepam gaļu, pievienojam burkānu stienīšus, sīpolu ripas, apcepam visu kopā, tad garšvielas, ķiploki un, ja liksi tomātu pastu.
4
Virumam šinī fāzē jāgaršo spēcīgi saldi – sāļi - skābi.
5
Rīsus noskalo, pievieno pannas saturu, piešauj nedaudz eļlu un apmēram 2/3 no kopējā daudzuma ūdeni.
6
Visu izmaisam, pagaršojam, veicam garšas korekcijas (ja ir vajadzība).
7
Konsistencei jābūt tādai, lai koka lāpstiņa pāris sekundes pastāvētu, tad slīdētu uz sāniem.
8
Man šitā padarīšana ļoti labi ietilpst 6 l katlā.
9
Liekam vāku un uz ~ 1 stundu, liekam tagad jau karstajā cepeškrāsnī.
Iesūtīja: Persija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit