140Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
700 gcūkgaļa1 lauru lapa3 smaržīgie pipari200 gšampinjoni200 gbrūnās pupiņas tomātu mērce1 burkāns5 gdilles
Pagatavošana
1
Katlā ielej ūdeni, pievieno cūkgaļu, nedaudz sāli, smaržīgos piparus, lauru lapu un vāra uz nelielas liesmas 2 stundas, sākumā noputojot pēc nepieciešamības.
2
Kad gaļa nāk gatava, to izņem, atdala no kauliem, smalki sagriež un atliek atpakaļ buljonā. Pievieno brūnās pupiņas.
3
Uz pannas apcep salmiņos sagrieztu burkānu, pievieno tomātu mērci, uzkarsē un pievieno buljonam.
4
Zupai pievieno lielos gabalos sagrieztus šampinjonus. Pašās beigās pievieno sagrieztas dilles un skābu krējumu.
Iesūtīja: mauziite
PusdienasVakariņasCepšanaVārīšanaPoļu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniCūkgaļaDillesLauru lapasPupiņasPākšu pupiņasTomātu mērceŠampinjoniGaļas zupasviegliIkdienas maltīteiSmaržīgie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit