60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
renģes milti ūdens sāls cukurs etiķa esence melnie pipari smaržīgie pipari lauru lapas sīpoli apelsīns
Pagatavošana
1
Apvārtu reņģes miltos un uzcepu, tad uzvāru marinādi pēc garšas - ūdens, sāls, cukurs, etiķa esence, melnie pipari, smaržīgie pipari, lauru lapas un karstā marināde iemetu sīpolu gredzenus. Vēl kādas pāris minūtes paturu uz silta plīts riņķa, bet, lai nevārās.
2
Tad lieku kārtām zivis, sīpolu gredzenus no marinādes, apelsīnu šķēlesk, tad atkal zivis utt. beigās pārleju pāri to pašu marinādi ar visiem pipariem un lauru lapām. Lieku, lai atdziest.
* šādā veidā var marinēt jebkuru zivi.
Iesūtīja: vinčiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit