Rudens resnās reņģes ar apelsīnu gredzeniem
Reņģes karstā marinādē ar sīpolu gredzeniem un apelsīnu šķēlēm - klasiskas receptes improvizācija.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

renģes milti ūdens sāls cukurs etiķa esence melnie pipari smaržīgie pipari lauru lapas sīpoli apelsīns

Pagatavošana

1

Apvārtu reņģes miltos un uzcepu, tad uzvāru marinādi pēc garšas - ūdens, sāls, cukurs, etiķa esence, melnie pipari, smaržīgie pipari, lauru lapas un karstā marināde iemetu sīpolu gredzenus. Vēl kādas pāris minūtes paturu uz silta plīts riņķa, bet, lai nevārās.

2

Tad lieku kārtām zivis, sīpolu gredzenus no marinādes, apelsīnu šķēlesk, tad atkal zivis utt. beigās pārleju pāri to pašu marinādi ar visiem pipariem un lauru lapām. Lieku, lai atdziest.

* šādā veidā var marinēt jebkuru zivi.

Iesūtīja: vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!