45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gmaltā gaļa1 gab.lauru lapa2 ĒKtomātu pasta3 gab.olas200 grīsi100 gcietais siers100 gsiers pildījumam kaltēti garšaugi rīvmaize eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Uz pannas apcep malto gaļu, kam pievienotas lauru lapas. Garšvielas un sāli pieber pēc garšas.
2
Kad gaļa apcepusies, iemaisa tomātu pastu vai divus smalki sakapātus tomātus.
3
Rīsus novāra mīkstus. Rīsus samaisa ar gaļu un atstāj masu nedaudz atdzist. Pēc garšas pievieno kaltētus garšaugus.
4
Iemaisa cieto sieru un 1 olu. Ja mīkla ir nedaudz šķidra, tad iemaisa pāris ēdamkarotes miltus (garšu tas neizmainīs). Nogaršo un, ja nepieciešams, pievieno garšvielas un sāli.
5
Vienā traukā sakuļ 2 olas, otrā traukā ieber rīvmaizi. Sieru sagriež kubiņos.
6
No masas veido nelielas bumbiņas, to vidū veido iedobīti un ieliek sieru, un atkal saveļ apaļu. Bumbiņas apviļā olā, rīvmaizē un apcep no visām pusēm eļļā, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas.
Iesūtīja: Lidija
Piknika ēdienu receptesLieldienu receptesPannā cepts ēdiensEļļā vārītās uzkodasLauru lapasMaltā gaļaOlasRīsiRīvmaizeSiersGaļas ēdieniRīsu ēdieniCietais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit