45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 sīpols1 ĒKsviests250 grīsi500 mldārzeņu buljons no kubiņiem3 sarkana paprika1 čili8 tomāti3 TKaugu eļļa1 TKmedus40 grīvēts cietais siers4 ĒKkapāti zaļumi3 olu dzeltenumi
Pagatavošana
1
Sīpolu notīra, sakapā un apcep augu eļļā, pievieno rīsus, nedaudz pasautē, pievieno karstu buljonu un 20 minūtes sautē uz lēnas uguns.
2
Papriku un čili nomazgā, izņem sēklas, papriku sagriež gabaliņos, čili sakapā sīki. Tomātiem noņem miziņu, sakapā.
3
Pannā uzkarsē 1 ēdamkaroti eļļas, apcep dārzeņus 5 minūtes, pievieno sāli, piparus un medu.
4
Sieru, zaļumus, sāli, piparus un olu dzeltenumu samaisa ar rīsiem.
5
Masu sadala kotletītēs un apcep atlikušajā augu eļļā.
6
Pasniedz ar dārzeņiem, rotā ar diļļu zaļumiem.
Iesūtīja: Lilita
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBuljonsGaršvielas un garšaugiMedusOlasPaprikaRīsiSiersSviestsTomātiČiliRīsu ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit