120Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
700 gliellopa vai teļa krūšu gabals ar kauliem400 ggaļas buljons3 gab.sīpoli2 gab.burkāni1 gab.pastinaks0.5 gab.seleriju sakne5 gab.kartupeļi0.5 gab.kāposts1 gab.puravs5 gab.ķiploka daiviņas lauru lapa sāls, malti melnie pipari svaigi sasmalcināti pētersīļi saldais krējums
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež gabalos un pievieno buljonu. Vāra to apmēram 1 stundu 15 minūtes, līdz gaļa mīksta.
2
Sīpolu, burkānus, pastinaku, seleriju, puravu un kāpostu apcep uz pannas.
3
Visu liek katlā pie gaļas, arī kartupeļus, saspiestu ķiploku un saberztu lauru lapu. Vāra 30 minūtes.
4
Beigās pievieno krējumu un samaisa. Pievieno pētersīļus un sāli, piparus.
Padoms: pastinaku var aizstāt ar pētersīļa sakni.
Sautējuma mitrumu var kontrolēt beigās, kad viss gatavs, ja ir par šķidru, tad ar vaļēju vāku pavārīt tik ilgi līdz nevēlamais ūdens daudzums iztvaikojis.
Iesūtīja: sonicfox
Franču nacionālā virtuveBuljonsKartupeļiKāpostiPētersīļiSaldais krējumsSelerijasSautējumiPuraviPastinaki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit