60Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 lūdens vai buljons250 gskābenes250 gnātres1 gab.burkāns2 gab.kartupeļi1 gab.sīpols1 gab.pētersīļa sakne50 gsviests4 gab.olas zaļumi skābs krējums lauru lapas melnie piparu graudi pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Skābenes un nātres applaucē ar verdošu ūdeni, sagriež strēmelītēs.
2
Sīpolus, kartupeļus, burkānu, sakni nomizo un sagriež kubiņos. Burkānu var sarīvēt.
3
Ja ir vēlme sīpolus un burkānus var apcept sviestā uz pannas.
4
Kartupeļus, burkānus, sīpolus, pētersīļa sakni liek verdošā ūdenī un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Beigās pievieno skābenes un nātres, lauru lapu, piparus, sāli.
5
Pirms pasniegšanas, šķīvī iegriež olu, uzlej zupu, pārkaisa zaļumus un pieliek krējumu.
Iesūtīja: Elitiņa
Ēdieni veģetāriešiemBuljonsBurkāniGaršvielas un garšaugiKartupeļiLauru lapasMelnie pipariPētersīļiSkābenesSkābais krējumsDārzeņu zupasSīpoliViegla vasaras maltīteNātres
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit