40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
0.25 kāposts2 burkāni800 gmaltā gaļa1 sīpols1 paprika3 ķiploka daiviņas garšvielas1 glāzevārīti rīsi200 mlsaldais krējums pēc garšassāls un malti melnie pipari3 ĒKtomātu pasta pēc garšasbuljons
Pagatavošana
1
Maltai vistas gaļai pievieno uz rujās rīves sarīvētu sīpolu, vārītus rīsus, uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sāli un piparus. No masas veido garenas tīteņu formas kotletes.
2
Sarīvē burkānus. Papriku sagriež strēmelītēs. Kāpostu sasmalcina.
3
Papriku, kāpostus un burkānus apcep dziļā pannā vai biezā katlā. Pievieno sāli, piparus un tomātu pastu.
4
Liek iekšā "tīteņus", pievieno buljonu, lai tīteņi ir pilnībā pārklāti, un sautē uz nelielas liesmas aptuveni stundu.
5
Beigās pievieno paciņu saldā krējuma un uzkarsē.
Iesūtīja: zīlex
CepšanaBuljonsBurkāniKāpostiMaltā gaļaPaprikaRīsiSaldais krējumsTomātu pastaĶiplokiDārzeņu ēdieniRīsu ēdienisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit