<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/martlaanpere/">Mart Laanpere</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en">cc</a>
Stirnas šašliks, marinēts sīpolos un majonēzē.
2880Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
stirnas gaļa MARINĀDEI: sīpoli smaržīgie pipari baziliks lauru lapas rozmarīns majonēze

Pagatavošana

1

Stirnas mīkstumus (var izmantot jebkuru liesu gaļu) sagriež gabalos(apmēram sērkociņu kārbiņas lielumā, mazāki gabali nebūs tik sulīgi).

2

Pievieno gredzenos sagrieztu sīpolu, garšvielas (tās var variēt pēc savas gaumes), sāli un majonēzi.

3

Visu labi samaisa un ieliek celofāna maisiņā, cieši aizsien un viegli noslogo. Ieliek ledusskapī vai citā vēsā vietā.

4

Marinē 2 dienas, regulāri (divas reizes dienā) apmaisa.

5

Garšvielas var likt pēc patikas.

Iesūtīja: mednieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!