2880Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
stirnas gaļa MARINĀDEI: sīpoli smaržīgie pipari baziliks lauru lapas rozmarīns majonēze
Pagatavošana
1
Stirnas mīkstumus (var izmantot jebkuru liesu gaļu) sagriež gabalos(apmēram sērkociņu kārbiņas lielumā, mazāki gabali nebūs tik sulīgi).
2
Pievieno gredzenos sagrieztu sīpolu, garšvielas (tās var variēt pēc savas gaumes), sāli un majonēzi.
3
Visu labi samaisa un ieliek celofāna maisiņā, cieši aizsien un viegli noslogo. Ieliek ledusskapī vai citā vēsā vietā.
4
Marinē 2 dienas, regulāri (divas reizes dienā) apmaisa.
5
Garšvielas var likt pēc patikas.
Iesūtīja: mednieks
Piknika ēdienu receptesKāzu ēdienkarteGrilsMarinēšanaBaziliksLauru lapasMedījuma gaļaPipariRozmarīnsStirnas gaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit