50Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgvista1 s;ipols ĒKeļļa TKkarijs1 vistas buljona kubiņš200 mlūdens1 sarkana paprika2 āboli100 gsaldais krējums1 TKsāls0.25 TKpipari
Pagatavošana
1
Vistu sadala 6-4 daļās. Nomizotus un sasmalcinātus sīpolus dažas minūtes apbrūnina uz pannas sakarsētā eļļā. Pārkaisa ar kariju.
2
Vistas gabaliņus liek katliņā un apgroza karija maisījumā, lai iegūtu krāsu. Katliņā iedrupina buljona kubiņu un pielej ūdeni. Uzkarsē. Vistu sautē apmēram 25 minūtes.
3
Paprikai izņem sēklas un sagriež sloksnītēs. Nomizo ābolus un sagriež palielos kubiņos. Papriku, ābolus un krējumu pievieno vistai un sautē apmēram 5 minūtes. Pievieno sāli un piparus.
4
Cāli pasniedz ar rīsiem.
Iesūtīja: Edīte
PusdienasVakariņasCepšanaIndiešu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBuljonsKarijsPaprikaPipariSaldais krējumsVistas gaļaĀboliŪdensGaļas ēdieniSautējumiviegliSīpoliIkdienas maltīteiSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit