25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja ķiploki šampinjoni bundža konservēti ananāsi vieglā sojas mērce savvaļas rīsi parastie vai brūnie rīsi
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež kubiciņos, saspiež klāt ķiplociņu un apcep uz pannas, pievieno papriku un cep vēl 2-3 minūtes.
2
Tad liek klāt ananasu gabaliņus ar suliņu un vieglo sojas mērci, pēc garšas. To visu kādu laiku pasautē. Ja grib biezāku, mazliet piejauc kartupeļu cieti.
3
Pasniedz ar rīsiem - savvaļas rīsus samiksē kopā ar parastajiem vai brūnajiem. Viņiem ir tāda feina riekstu garša.
Iesūtīja: Kamēlija
PusdienasVakariņasAnanasiBrūnie rīsiRīsiSojas mērceVistas filejaŠampinjoniGaļas ēdieniRīsu ēdieniSēņu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit