Foto: Shutterstock
Gards vistas filejas gulašs ar marinētiem šampinjoniem un papriku.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistas fileja sāls malti melnie pipari lauru lapas1 gab.sīpols3 gab.ķiploka daiviņas paprika marinēti šampinjoni saldais krējums

Pagatavošana

1

Sagriež vistas fileju gabalos un apcep uz pannas ar sāli un pipariem.

2

Liek sautēties katliņā ar nedaudz ūdeni, pievieno lauru lapu, 1 sīpolu un kādas 2-3 ķiploku daiviņas.

3

Kad tuvojas gatavībai (kas ir ļoti drīz), pieliek sasmalcinātu papriku un marinētus šampinjonus (var nopirkt pavisam mazas burciņas ar tādām smukām mazām sēnītēm, kuras nemaz nav jāgriež).

4

Uztaisa tajā visā mērcīti no saldā krējuma.

Iesūtīja: Elvucis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!