50Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gvistas aknas1 gab.sīpoli1 gab.puravs1 gab.burkāni ūdens
Pagatavošana
1
Ņem apmēram 300 g vistu aknas, nomazgā, pievieno vidēja izmēra sīpolu, kādu purava kātu (ja garšo, ja ne – var iztikt bez), rīvētu burkānu (bet tas ar ir gaumes jautājums), mazliet ūdens (tik tā, lai nosedz visu).
2
Visu liek vārīties.
3
Kad aknas mīkstas, visu samaļ gaļas mašīnā vai sablendē un atjauc ar iegūto šķidrumu (parasti var likt visu, kas katliņā).
Iesūtīja: Dana
Bēru mielastsHelovīna ēdieniVārīšanaSubproduktu uzkodasDažādas uzkodasBurkāniVistas aknasŪdensSīpoliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiPuraviPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit