Foto: Shutterstock
Ļoti vienkārši pagatavojama vistu aknu pastēte.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gvistas aknas1 gab.sīpoli1 gab.puravs1 gab.burkāni ūdens

Pagatavošana

1

Ņem apmēram 300 g vistu aknas, nomazgā, pievieno vidēja izmēra sīpolu, kādu purava kātu (ja garšo, ja ne – var iztikt bez), rīvētu burkānu (bet tas ar ir gaumes jautājums), mazliet ūdens (tik tā, lai nosedz visu).

2

Visu liek vārīties.

3

Kad aknas mīkstas, visu samaļ gaļas mašīnā vai sablendē un atjauc ar iegūto šķidrumu (parasti var likt visu, kas katliņā).

Iesūtīja: Dana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!