20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1.5 kgpuķkāposti2 gab.vārītas olas0.5 gab.citrona sula3 ĒKvīna etiķis6 ĒKolīveļļa1 ĒKsasmalcināti pētersīļi sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Uzvāra četrus litrus ūdens, pievieno sāli un citrona sulu, liek attīrītas ziedkāpostu rozetes un vāra 7-10 minūtes. Ūdeni nolej, kāpostus atstāj katliņā zem vāka, lai neatdziest.
2
Olas noloba un sasmalcina.
3
Mērcei - vīna etiķi sajauc ar olīveļļu, pievieno piparus.
4
Ziedkāpostus pārliek salātu traukā, pārkaisa ar sasmalcinātām olām, pārlej ar mērci. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: Lilita
PusdienasVakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMelnie pipariOlīveļļaPētersīļiDārzeņu salātiKarstie salātiGavēņa laika ēdieniCitronu sulaVīna etiķisZiedkāposti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit