180Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgcūkgaļas karbonāde300 mlsauss baltvīns2 sīpoli1 ĒKkaltēts oregano1 ĒKkaltēts timiāns2 ĒKcitrona sula malti melnie pipari, sāls svaigs rozmarīns olīveļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Cūkgaļas karbonādi (gaļa būs vēl sulīgāka, ja izvēlēsies kakla karbonādi) sagriež pusotru centimetru biezās šķēlēs. Sīpolus nomizo un sagriež pusapļos.
2
Gaļu liek bļodā, pāri kārto sīpolu pusapļus, pāris rozmarīna zariņus un pārlej ar vīnu. Trauku atstāj vēsā vietā uz pāris stundām.
3
Pirms cepšanas gaļu izņem no marinādes, nosusina ar papīra dvieli, pārkaisa sāli, piparus, oregano un timiānu.
4
Steikus cep sakarsētā olīveļļā piecas minūtes no abām pusēm. Kad gatavi, pārslaka ar citrona sulu. Pasniedz ar gaisīgu kartupeļu biezeni un svaigajiem salātiem vai tvaicētiem dārzeņiem.
Lai labi garšo!
Ziemassvētku receptesPannā cepts ēdiensMarinēšanaCūkgaļas karbonādeGaršvielas un garšaugiRozmarīnsGaļas ēdieniTimiānsBaltvīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit