Foto: mosfood
Sajauc tunci ar majonēzi, mārrutkiem un sīki sagrieztu sīpolu.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gtuncis savā sulā2 lavaša plāksnes lapu salāti vai svaigi spināti3 ĒKmajonēze1 sīpols1 ĒKmārrutki1 tomāts

Pagatavošana

1

Sagatavoto masu klāj vienmērīgā kārtā uz lavaša, pārkaisa ar saplucinātām spinātu lapiņām vai veselām svaigo salātu lapām, pāri kārto plānas tomātu šķēles.

2

Lavašu sarullē, katru rullīti pārgriež uz pusēm un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!