Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pusi no sviesta uzkarsē kopā ar eļļu uz pannas un cep tajā sīpolu, ķiploku un ingveru, kamēr tie kļūst skaisti spīdīgi. Noliec malā, lai nedaudz atdziest.
Maizi izmērcē pienā un iemaisi ceptajos sīpolos. Pēc tam iegūto masu iejauc maltajā gaļā un kārtīgi samīci. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. No iegūtās masas izveido 18 frikadeles un apvārti tās miltos. Cep frikadeles atlikušajā eļļā, kamēr tās iegūst zeltainu nokrāsu.
Noblanšē kāpostu lapas - iemērc tās vārošā ūdenī uz 1-2 minūtēm un pēc tam uzreiz liec ledusūdenī tūlītējai atdzišanai. Nosusini.
Ietin frikadeles kāpostu lapās un liec vienādā attālumā vienu no otras cepamajā pannā. Pārkaisi ar muskatriekstu un pārlej ar buljonu.
Pārklāj ar foliju un cep 20 minūtes 180 grādos. Noņem foliju un cep vēl 10 minūtes, lai frikadeles iegūtu nedaudz krāsas.