Shutterstock
Foto: Shutterstock
Izrādās, musli vēsture aizsakās 20. gadsimta sākumā, kad šveiciešu ārsts Birčers-Benners ( Dr. Bircher-Benner) to ieviesa savu pacientu veselīgās diētas sastāvā. Oriģinālajā receptē bija norādīts, ka auzu pārslas jāaplej ar ūdeni jau iepriekšējā vakarā, bet lietojot ātri vārāmās auzu pārslas, tas vairs nav nepieciešams.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 ĒKauzu pārslas6 ĒKūdens140 mlbezpiedevu jogurts3 ĒKcitrona sula3 ĒKmedus500 gāboli, nomizoti un sasmalcināti3 ĒKlazdu rieksti, sasmalcināti1 šķipsnakanēlis

Pagatavošana

1

Auzu pārslas ber bļodiņā, pārlej ar ūdeni un ļauj tām pāris minūtes uzbriest.

2

Pievieno visas pārējās sastāvdaļas un bauda gardās brokastis.

3

Garšas uzlabošanai var pievienot šķipsnu kanēļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!