Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo panna cotta. Katliņā uzsilda saldo krējumu, pievieno tam cidoniju sīrupu, cukuru, vaniļas cukuru un biezpienu. Tad masu iztrin caur sietu.
Želatīnu pārlej ar ūdeni, uzbriedina, tad izkausē un sajauc ar pārējo masu.
Masu lej formiņās un liek ledusskapī uz 2 stundām, tad izņem no formiņām.
Gatavo kečupu. Sablendē brūklenes ar cukuru viendabīga masā un iztrin caur smalko sietu.
Gatavo pankūkas. Miežu putraimus samaļ kafijas dzirnaviņās līdz miltu konsistencei.
Pienu uzsilda līdz 37 grādiem, pievieno raugu un samaisa. Pielej alu, pievieno olu dzeltenumus, kviešu miltus, miežu putraimu miltus.
Olu baltumus atsevišķā bļodiņā saputo stingrās putās un iemaisa mīklā.
Pannā sakarsē eļļu un cep pankūkas, līdz tās ir zeltainas.
Pankūkas pasniedz ar panna cotta un brūkleņu kečupu.