80Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 ĒKolīveļla4 gab.vistas stilbiņi4 gab.vistas šķiņķi1 gab.sīpols1 gab.burkāns1 ĒKpaprikas pulveris pēc garšasčili pipars1 gab.ķiploka daiviņa175 ggargraudu rīsi400 gkonservēti tomāti1 TKtimiāns450 mlvistas buljons pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti lociņi, dekorēšanai
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
2
Karstumizturīgā pannā uzkarsē eļļu un liek cepties gaļu, līdz tā iegūst zeltainu garoziņu. Izņem gaļu no pannas. Liek pannā sasmalcinātus sīpolus, gabaliņos sagrieztus burkānus un cep aptuveni 5 minūtes.
3
Tad pievieno paprikas pulveri*, sasmalcinātus ķiplokus un čili, rīsus un turpina cept aptuveni 2-3 minūtes.
4
Pievieno pārējas sastāvdaļas, virsū izkārto vistas gaļu un uzkarsē, līdz šķidrums sāk burbuļot.
5
Pannai uzliek vāku vai pārklāj to ar foliju un liek krāsnī uz 45 minūtēm, līdz rīsi ir gatavi.
6
Izņem no krāsns, pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un pasniedz.
*Ja ir, izmanto kūpinātas paprikas pulveri, tas piesķirs papildu garšas nianses.
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensBurkāniMelnie pipariOlīveļļaPaprikaRīsiSīpollokiVistas buljonsVistas stilbiņiČiliĶiplokiGaļas ēdieniSīpoliTimiānsKonservēti tomātiVistas šķiņķi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit