40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.saldētas pupiņas vai zirņi8 gab.vārīti kartupeļi8 gab.ķiploka daiviņas, nemizotas2 ĒKolīveļla pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti4 ĒKrīvmaize, rupja maluma1 ĒKProvansas garšvielu maisījums2 ĒKcitrona sula4 šķēlesteļa gaļa
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Ieklāj veidnē cepamo papīru.
2
Pannā sakarsē pusi eļļas, no abām pusēm strauji apbrūnina gaļas šķēles un liek veidnē. Pannā apbrūnina kartupeļus un liek veidnē pie gaļas.
3
Bļodiņā sajauc rīvmazi ar garšvielām un citrona miziņu un pārklāj gaļas šķēlēs ar maisījumu. Veidnē liek ķiplokus, visu pārslaka ar atlikušo eļļu, pievieno sāli, piparus un liek krāsnī uz 20-25 minūtēm, līdz rīvmaize ir zeltaina.
4
Pa to laiku verdošā ūdenī 2-3 minūtes blanšē pupiņas vai zirņus, tad strauji atdzesē tos ledainā ūdenī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit