Shutterstock - 679
Foto: Shutterstock
Šie atsvaidzinošie salāti ir lielisks veids, kā visā krāšņumā izbaudīt saulainās un sulīgās hurmas sezonu. Salāti ir pagatavojami pāris minūšu laikā un neliks vilties pat visizsmalcinātākajiem gardēžiem.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.hurma1 saujagrauzdētas mandeles1 saujaspināti0.5 gab.sarkanais sīpols1 ĒKolīveļla2 ĒKcitrona sula pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti60 gkazas siers

Pagatavošana

1

Hurmu nomazgā un sagriež šķēlēs. Sīpolu nomizo un sīki sasmalcina. Sieru sadrupina.

2

Gatavo mērci, samaisot eļļu, citrona sulu, sāli, piparus un sīpolus.

3

Uz šķīvja pamīšus kārto hurmu, spinātus, mandeles. Pārslaka salātus ar mērci, pārkaisa ar kazas sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!