15Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 ĒKolīveļla, cepšanai2 ĒKsviests12 gab.sardīnes SALSAI:100 gzaļās olīvas1 gab.ķiploka daiviņa1 gab.sarkanais sīpols1 saujapētersīļi0.25 tasesolīveļļa pēc garšasjūras sāls pēc garšasmelnie pipari, malti
Pagatavošana
1
Gatavo salsu. Sīpolu un ķiploku nomizo un sasmalcina. Pētersīļus un olīvas sasmalcina. Visu liek bļodiņā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.
2
Pannā izkausē sviestu, pievieno eļļu un liek cepties sardīnes. Apcep tās zeltainas no abām pusēm.
3
Pasniedz sardīnes ar grauzdētu maizi, pārslakot tās ar olīvu salsu.
CepšanaSpāņu nacionālā virtuveZivju un jūras produktu uzkodasOlīveļļaPētersīļiSardīnesSarkanie sīpoliSviestsZaļās olīvasĶiplokiGavēņa laika ēdieniViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit