tomātu zupa
Foto: Shutterstock

Veselīga dārzeņu zupa - sātīga, bet ar nelielu kaloriju skaitu. Šī zupa ir daļa no tā saucamās Minesotas klīnikas diētas, kas īpaši izstrādāta ātrai svara samazināšanai (pacientiem pirms operācijām) un organisma attīrīšanai. Pat ja tev nav nepieciešams ievērot diētu, runā, ka pēc pāris atslodzes dienām, pamatā lietojot šo zupu, rodoties laba pašsajūta un esot jūtams spēku pieplūdums.

40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

6 gab.sīpoli1 gab.konservēti tomāti, bundža1 gab.kāposts, neliels2 gab.zaļā paprika4 gab.seleriju kāti2 gab.buljona kubiņš

Pagatavošana

1

Sīpolus nomizo un sasmalcina. Selerijas kātus sagriež gabaliņos. Paprikai izņem sēklotni un sagriež papriku nelielos gabaliņos. Kāpostus sagriež šaurās strēmelītēs.

2

Visas zupas sastāvdaļas liek kaltā, pārlej ar ūdeni tā, lai dārzeņi ir pārklāti, un vāra, līdz dārzeņi ir mīksti.

3

Nogriež uguni, ļauj zupai 1h ievilkties un pirms pasniegšanas pārkaisa ar koriandra, pētersīļu zaļumiem vai sasmalcinātiem lociņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!