55Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1100 mlliellopa buljons45 mlolīveļla200 gsīpoli2 gab.ķiploka daiviņas1 TKoregano1 TKkumins, malts1 šķipsnakanēlis, malts2 TKčili pulveris3 ĒKmilti70 gtumšā šokolāde pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Pannā sakarsē eļļu, liek cepties nomizotus un sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus, pēc minūtes pievieno oregano, kanēli un kuminu. Turpina cept aptuveni 10 minūtes.
2
Bļodiņā sajauc miltus ar čili pulveri, pievieno pannas saturam un aptuveni 3 minūtes apcep. Tad pa daļām pievieno un iemaisa buljonu.
3
Turpina vārīt mērci aptuveni 35 minūtes, līdz novārījies liekais šķidrums. Nogriež uguni, pievieno šokolādi, sāli, piparus un maisa, līdz šokolāde ir izkususi.
Mērci var pasniegt ar gaļas ēdieniem vai izmantot to gaļas sautēšanai.
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensMeksikāņu nacionālā virtuveBuljonsGaršvielas un garšaugiKumīnsMiltiOlīveļļaKarstās mērcesSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit