20Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
MĪKLAI:2 glāzeskviešu milti0.5 glāzeūdens PILDĪJUMAM:500 gliellopa gaļa100 ggarneles100 gķīnas kāposts100 gpuravs100 gburkāni100 gcukīni1 TKingvers, svaigs, sakapāts0.5 gab.sīpols, nomizots, sarīvēts1 TKsāls1 TKcukurs1 ĒKsojas mērce1 gab.ķiploka daiviņa0.5 TKsezama eļļa PASNIEGŠANAI: sojas mērce čili eļļa
Pagatavošana
1
Gatavo pildījumu. Dārzeņus sagriež skaidiņās. Sakapā garneles. Samaisa gaļu, garneles, sēnes, dārzeņus un pārējās sastāvdaļas.
2
Gatavo mīklu. No miltiem un ūdens pagatavo mīklu. Izrullē to un no mīklas ar tasīti izspiež aplīšus.
3
Katra mīklas aplīša viū liek pilnu tējkaroti pildījuma masas un ar pirkstiem stingri saspiež maliņas.
4
Katlā uzkarsē ūdeni. Uzvāra un liek iekšā pelmeņus. Kad pelmeņi uzpeld virs ūdens, tos ar putu karoti izņem no katla un notecina.
Pasniedz ar lociņiem, čili eļļu, rīsu etķi vai sojas mērci
Ass un pikants ēdiensVārīšanaĶīniešu nacionālā virtuveBurkāniCukursGarnelesIngversLiellopa gaļaMiltiSezama eļļaSojas mērceĶiplokiŪdensGaļas ēdienividējiSīpoliĶīnas kāpostsCukīniPuravisalsČIli eļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit