Foto: Vida Press
Vakariņas fiziska darba darītājiem, jo tie, kuriem ir sēdošs darbs, šādas kaloriju bumbas ēst nedrīkst! Protams, ja nebiedē kaloriju jūra, uz priekšu, jo garšo izcili labi!
3Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 mlsaldais krējums1 lauru lapa300 glaša fileja ar ādu200 ggliemežvāku formas makaroni1 TKgraudu sinepes75 gnedaudz apkaltusi baltmaize dilles pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Nelielā katliņā lej saldo krējumu, pievieno lauru lapu un zivi (ar ādu uz augšu) - tā, lai krējums nosegtu zivi. Virumu uzvāra, kad sāk burbuļot, noņem no uguns. Uzliek katliņam vāku un atliek malā uz 8-10 minūtēm.

2

Tikmēr uzvāra pastu, atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma (aptuveni 9 minūtes).

3

Krāsnī uzsilda karstumizturīgu trauku, kurā ber pastu. Zivi izņem no krējuma, noņem ādu un gaļu saplucina palielos gabaliņos.

4

Saplucināto zivi pievieno makaroniem.

5

Saldajā krējumā iemaisa sinepes un garšvielas, visu pārlej pastai un lasim.

6

Pārkaisa ar kapātām dillēm un kubiņos sagrieztu maizi. Grila režīmā cepeškrāsnī cep, līdz maize kļuvusi zeltaini brūna un kraukšķīga.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!