16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 ĒKolīveļla100 gkūpināts bekons1 gab.sīpols1 TKkūpināta paprika2 gab.ķiploka daiviņas200 grīsi400 gkonservēti tomāti600 mldārzeņu vai zivju buljons1 gab.paprika200 gkalmāri200 gjūras ķemmītes10 gab.tīģergarneles1 saujapētersīļi1 gab.citrons pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Sīpolus un ķiplokus nomizo un sasmalcina, kalmārus sagriež gredzenos, bekonu sagriež strēmelītēs, pētersīļus un tomātus sasmalcina, paprikai izņem sēklotni, sagriež salmiņos.
2
Pannā sakarsē eļļu, liek cepties bekonu un sīpolus, kad tas sāk kļūt zeltains, pievieno ķiplokus un kūpinātu papriku. Pēc 2-3 minūtēm pannas saturam pievieno rīsus un apcep tos aptuveni 1 minūti.
3
Tad liek klāt tomātus, buljonu, samaisa un zem vāka saute aptuveni 20 minūtes. Pievieno papriku, iemaisa un turpina sautēt vēl 10 minūtes.
4
Pievieno jūras veltes, sāli, piparus un zem vāka sautē 5 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem, pasniedz ar citrona šķēlītēm.
Pannā cepts ēdiensBuljonsJūras ķemmītesKalmāriKūpināts bekonsRīsiTīģergarnelesZivju un jūras produktu ēdieniSīpoliKonservēti tomātiKūpināta paprika
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit