Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vispirms gatavo marinādi: sajauc visas sastāvdaļas un ierīvē tītara filejas šķēles. Ļauj gaļai marinēties no 10 minūtēm līdz pat pāris stundām.
Kad gaļa iemarinēta, ķeras pie cepšanas. Bet vispirms veselu ananasu sagriež 6-8 šķēlēs, izgriež serdi. Ananasus nosusina, liek sakarsētā grilpannā un no abām pusēm apcep 4-5 minūtes. Gatavos augļus liek uz šķīvja un pārkaisa ar demerara cukuru.
Marinētos tītara eskalopus, izmantojot kulināro otu, no vienas puses pārziež ar eļļu. Liek grilpannā vai uz grila restēm ar eļļaino pusi uz leju un cep 2-3 minūtes, tad pārsmērē ar eļļu augšpusi un apgriež gaļu. Cep vēl 1-2 minūtes.
Gatavos eskalopus kārto uz šķīvja virs ceptajiem ananasiem. Pasniedz ar čili mērci, kuru pagatavo, vienkārši sajaucot bļodiņā visas norādītās sastāvdaļas.