10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 vidēji liels mizots burkāns1 selerijas kāts3 kāršu pupiņu pākstis, apgrieztas60 gsviests2 lielas butes filejas (vai 4 nelielas) pēc garšassāls, pipari4 ĒKbaltvīns sula no puscitrona3 TKkaperi citroni servēšanai
Pagatavošana
1
Burkānu, seleriju un pupiņas sagriež smalkos salmiņos (pupiņas griež pa diagonāli).
2
Pannā uzsilda pusi no sviesta, kad tas sāk putoties, pannā liek butes fileju un cep divas minūtes no katras filejas puses.
3
Zivi izņem no pannas. Pievieno atlikušo sviestu un kad tas karstuma ietekmē sāk putoties, pannā liek dārzeņus un apcep maisot, aptuveni minūti.
4
Dārzeņiem pievieno baltvīnu un citronu sulu, un turpina sautēt vēl pāris minūtes, kamēr tie ir mīksti.
5
Kad dārzeņi ir gatavi, apcepto buti ieliek atpakaļ pannā, pievieno kaperus un pārslaka buti ar sviesta mērci.
Uz šķīvja pasniedz kopā ar citrona daiviņām.
Pannā cepts ēdiensBurkāniButesCitroniKaperiPākšu pupiņasSelerijasSviestsZivju un jūras produktu ēdieniViegla vasaras maltīteBaltvīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit