35Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 vidēji liels burkāns1 vidēji liels sīpols2 selerijas kāti1 fenheļa galviņa (ap 200 g)2 ķiploka daiviņas0.5 ldārzeņu buljons400 gkonservēti tomāti800 gkonservētas pupiņas2 ĒKkapāts baziliks2 ĒKkapāts oregano sāls, svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Sagrieztu burkānu, sasmalcinātus sīpolus, sagrieztu seleriju, fenheli (kuram izņemta serde) un sasmalcinātas ķiploka daiviņas liek vidēja izmēra katliņā.
2
Pārlej ar karstu dārzeņu buljonu un liek vārīties. Atļauj dārzeņiem pavārīties 15 minūtes un tad virumam pievieno smalcinātus konservētos tomātus un pupiņas. Sautējumu vāra vēl piecas minūtes.
3
Kad viss gatavs, iemaisa pētersīli un oregano un bagātīgi pievieno garšvielas. Pasniedz lielās, seklās bļodās kopā ar grauzdētu maizi.
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaziliksBurkāniFenhelisGaršvielas un garšaugiSelerijasĶiplokiDārzeņu ēdieniviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniDārzeņu buljonsIkdienas maltīteiKonservētas pupiņasKonservēti tomāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit