25Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 ĒKsaulespuķu eļļa1 plānos pusgredzenos sagriezts sarkanais sīpols1 smalki sagriezta fenheļa sakne (var nelikt)0.5 smalki ēvelēts sarkanais kāposts0.5 galviņkāposts vai jaunais kāposts1 vidēji liels, rīvēts burkāns3 ĒKgrauzdētas ķirbju sēklas1 saujapētersīļi SALĀTU MĒRCEI:2 ĒKgraudainās vai Dižonas sinepes1 šķipsnagaiši brūnais cukurs2 ĒKbalzametiķis4 ĒKlaba olīveļļa
Pagatavošana
1
Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un fenheli - aptuveni 1-2 minūtes.
2
Liec pannā sarkanos kāpostus un izkarsē vēl 3-4 minūtes. Visu liec lielā salātu traukā, pievieno svaigo kāpostu un rīvētus burkānus.
3
Gatavo mērci: visas mērces sastāvdaļas sajauc kopā, pievienojot sāli un piparus pēc garšas. Pārlej mērci pār salātiem un samaisa.
4
Salātus pasniedz vēl siltus, pirms tam pārkaisot ar grauzdētām ķirbju sēklām un svaigiem pētersīļiem.
Balzamiko etiķisBrūnais cukursKāpostiPētersīļiSarkanais kāpostsSarkanie sīpoliSaulespuķu eļļaDārzeņu salātiSalātu mērcesĶirbju sēklasDižonas sinepesBaltie kāposti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit