Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liellopa mīkstumu pret šķiedru sagriež plānās stērbelītēs, apber ar sāli un pipariem. Nomazgā spinātus. Ja tiek izmantoti lielo lapu spināti, tos rupji sagriež ar visiem kātiem. Smalki sagriež ķiploku un čili piparu. Sakapā lokus. Ja lieto konservu, nokāš pupu dīgstus. Nelielā bļodiņā sajauc sojas mērci ar medu un kukurūzas miltiem, līdz veidojas gluda mērce.
Vokpannā sakarsē eļļu un pa daļām apcep liellopa gaļu. Apcepto gaļu izņem no pannas un liek bļodā, apsedz ar vāku vai foliju, lai neatdziest.
Pannā liek ķiplokus un čili, cep apmēram minūti, pievieno lokus un pupu dīgstus, visu karsē vēl vienu minūti. Liellopu gaļu liek atpakaļ pannā un pievieno spinātus, sojas medus mērci. Visu karsē kādas 2 minūtes, līdz spināti applaucējušies. Pasniedzot pārkaisa sezama sēkliņas.