Foto: (c) Gards, ka nenoēsties

Kad ir pietiekami daudz cepts, vārīts, šmorēts un visādi citādi gatavots, pavisam vienkāršs, nesarežģīts un tīrs ēdiens šķiet kā laimes sala. Jo īpaši pavasarī, kad esam izslāpuši pēc svaiguma un vitamīnu krājumu papildinājuma. Šos vienkāršos, bet ļoti atsvaidzinošos salātiņus iesaka kulinārijas bloga "Gards, ka nenoēsties!" autore.

9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

rukola gurķi redīsi mājas siers grauzdētas sēklas sāls melnie pipari, malti olīveļla citronu sula

Pagatavošana

1

Uz šķīvja kārto salātu lapas, sagrieztu gurķi un redīsus.

2

Virsū uzlieka mājas siera "cepurīti", pārlej ar citrona sulu, pārslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli, pipariem un pārber ar sēkliņām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!