15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 burkāni2 mazie gurķi1 selerijas kāts SALĀTU MĒRCEI:1 ĒKkapāta kinza1 ĒKkapātas piparmētras1 mazs čili1 laims2 ĒKsaulespuķu eļļa1 ĒKsezama eļļa pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Nomazgā dārzeņus, ar kartupeļu nazīti sagriež garās sloksnēs burkānus, gurķus un seleriju.
2
Kārto lielā bļodā, dārzeņus uzmanīgi sajaucot.
3
Sajauc salātu mērci: izspiež laimam sulu, smalki sagriež čili (kas vēlas mērci mazāk asu, iztīra sēklas), sakapā kinzu un piparmētras. Sajauc laima sulu ar abām eļļām, iejauc kapātos zaļumus un čili, pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.
4
Lej mērci pār dārzeņiem, pasniedz.
SvaigēšanaBurkāniGurķiMelnie pipariPiparmētrasSaulespuķu eļļaSelerijasSezama eļļaDārzeņu salātiBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit