Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzsilda 'wok' pannu, lai tā būtu ļoti karsta. Pannā lej eļļu, un kad tā sāk kūpēt, pieber fenheļa sēklas, čili pārslas un piecu garšvielu pulveri. Šeit jābūt pavisam veiklam, jo garšvielas apcep vien dažas sekundes.
Pēc tam pannā liek sakapātu sarkano sīpolu, papriku, nedaudz ingvera, kas ir nomizots un sagriezts plānās šķēlītēs. Pannā klāt pieber arī kubiņos sagrieztu vistas fileju un Indijas riekstus.
Visu apcep apmēram divas minūtes, tad pievieno sojas mērci, sakē vai šeriju, rīsu etiķi un brūno cukuru. Sastāvdaļas pannā cep apmaisot, aptuveni divas minūtes vai līdz vista gatava.
Pievieno blanšētos jeb applaucētos brokoļus, mazos sīpolus un servē kopā ar olu nūdelēm.
Brokoļus iesakām gatavot vienā katliņā ar nūdelēm, un visu salikt 'wok' pannā pirms pasniegšanas.
Labu apetīti!