120Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gliellopa steika gaļa2 ĒKeļļa MARINĀDEI:2 ĒKbrūnais cukurs1 ĒKsāls6 ĒKmalta kafija1 ĒKmalti melnie pipari1 TKmalts koriandrs2 TKķiploku pulveris2 TKsīpolu pulveris
Pagatavošana
1
Bļodā samaisa visas marinādes sastāvdaļas, ar tām bagātīgi ierīvē gaļu un liek ledusskapī uz 1 - 1,5 stundām. Pēc tam gaļu izņem no ledusskapja un ļauj tai sasilt istabas temperatūrā, apmēram pusstundu.
2
Sakarsē grila pannu. Gaļu apsmērē ar eļļu (iemērc eļļā) un liek uz karstas pannas. Cep no katras puses apmēram 3 - 5 minūtes. Ļauj 10 minūtes gaļai atpūsties, pēc tam slīpi sagriež nelielās šķēlēs, kārto uz šķīvja un pasniedz ar salātiem.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBrūnais cukursKinzaLiellopa gaļaMelnie pipariĶiplokiGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteiKafijasals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit