15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
600 mlkefīrs2 lieli gurķi4 redīsi1 ķiploka daiviņa3 ĒKkapātas dilles pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Sakapā dilles. Ja nepieciešams, nomizo gurķus. Nelielu daļu gurķa noglabā zupas rotāšanai, pārējo sagriež lielos gabalos un liek blenderī, pievieno apmēram vienu ēdamkaroti kapāto diļļu un rupjos gabalos sagrieztu ķiploku. Uz gurķiem lej kefīru un sablendē. Pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.
2
Noglabāto gurķa gabalu un redīsus sagriež nelielos gabaliņos. Zupu pasniedz, pa virsu berot dilles, redīsa un gurķa gabaliņus.
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniSvaigēšanaPasniegt atdzesētuDillesGurķiMelnie pipariRedīsiĶiplokiDārzeņu zupasAukstās zupasviegliIkdienas maltīteiKefīrsBez termiskas apstrādessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit