Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Mazā uzkoda jautrai ballītei. Šoreiz garneles vajadzīgas visā to krāšņumā – ar astītēm un acīm, kas padara šo uzkodu vēl jo skaistāku. Bet garšu atspirdzinās laima sula un čili mērce.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 laima sula12 vārītas garneles1 laims2 ĒKsaldā čili mērce6 uzkodu kociņi

Pagatavošana

1

Laima sulu izspiež un lej pāri garnelēm. Tās kārtīgi apmaisa, lai sula tiek klāt visām garnelēm.

2

Ņem uzkodu kociņus vai garākus zobu bakstāmos un izdur cauri divām garnelēm – astei un galvai tā, lai tās veidotu sirds formu. Šādi sapāro visas garneles.

3

Pasniedz kopā ar laima daiviņu un saldo čili mērci uz neliela šķīvīša. Lai ēstu, garnelei notīra čauliņas un iemērc čili mērcē.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!