15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 laima sula12 vārītas garneles1 laims2 ĒKsaldā čili mērce6 uzkodu kociņi
Pagatavošana
1
Laima sulu izspiež un lej pāri garnelēm. Tās kārtīgi apmaisa, lai sula tiek klāt visām garnelēm.
2
Ņem uzkodu kociņus vai garākus zobu bakstāmos un izdur cauri divām garnelēm – astei un galvai tā, lai tās veidotu sirds formu. Šādi sapāro visas garneles.
3
Pasniedz kopā ar laima daiviņu un saldo čili mērci uz neliela šķīvīša. Lai ēstu, garnelei notīra čauliņas un iemērc čili mērcē.
Lai labi garšo!
LaunagsPiknika ēdienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKāzu ēdienkartePasniegt atdzesētuZivju un jūras produktu uzkodasGarnelesČili mērceviegliBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit